magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

Termeni si conditii de utilizare

Generalitati:

Accesarea , folosirea (vizitarea sau comandarea produselor), inregistrarea si flosirea formularelor din acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. La comanda in specila o sa fiti intrebat si va trebui sa va dati acordul.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina "Temeni si conditii de utilizare" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului este al Proprietarului si al furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Proprietarului, a oricaror elemente din continutul paginilor ce includ (fotografiile, textele , datele tehnice, preturile, alte informatii), se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Fotografiile si Informatiile pot fi folosite numai cu acordul proprietarului.

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.magazinulescarului.ro cu aplicatii de scanare, copiere a continutului sau distrugerea datelor.

NOTA:

Orice incercare de a afecta performata site-ului prin diverse soft-uri automate, de a fura indentitatea clientilor nostri sau de a distruge informatii din continutul site-uluii vor fi automat divulgata autoritatilor pentru depistarea celor ce le-au initiat si  pentru a fi trasi la raspundere conform legilor in vigoare.

 

Protecţia datelor personale.

Datele personale introduse de catre clienti nostri prin formularul de comnada sau inregistrare ca utilizator vor fi folosite exclusiv in beneficiul site-ului.

Astfel informatiile din formularul de comanda vor fi folosite doar pt comunicarea cu clienti nostri, pentru trimiterea ofertelor si a altor informatii ultile.

www.magazinulpescarului.ro nu vinde, si nu face schimb cu adresele de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, si evident nu va divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane ,nici macar mebrilor.

Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere încetarea prelucrării lor de către firmă sau de a se împotrivi folosirii lor.

În acest sens, puteți transmite o cerere scrisă, datată și semnată către


Declinarea responsabilitatii, greseli de editare:

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse, iar livrarea nu s-a efectuat inca, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre situatia aparuta.

Insa daca greseala a fost descoperita dupa expedierea produselor/plata acestora, Proprietarului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Site-ul incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret ), de aceea nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia nostra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. 

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.


Litigii:

Orice litigiu aparut intre va fi rezolvat prin cale amiabila. Insa daca acesta nu este rezolvat astfel competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si conditii.

În curs de procesare...