magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Suport Lansete Carp Expert Soft Spate

-17%

COD: 73040093

Pret vechi: 5.30 RON  

4.40 RON

câștigați: 0.90 RON (17%)
-17%

În stoc : 1 produs(e)

Descriere produs

Este un cap suport pentru fixarea părţii posterioare a lansetelor pe rodpoduri sau pe suporţi individuali. Suportul este confecţionat din material rezistent şi este recomandat pentru fixarea lansetelor cu diametrul blancului de până la 25 mm. Materialul din care este confecţionat permite o priză bună pentru lansetele fixate în suport mai ales atunci când acestea sunt poziţionate înclinat. În a celaşi timp blancul lansetei este foarte bine protejat de zgârieturi.

Materialul din care este confecţionat suportul este verde fluorescent.

Acesta este un avantaj considerabil deoarece creşte astfel vizibilitatea suportului şi implicit posibilitatea de identificare precisă şi rapidă pe timp de noapte a poziţiei lansetei. Filetul suportului are un diametru universal permiţând înşurubarea în majoritatea tipurilor de suporţi de pe rodpoduri sau suporţi individuali de susţinere, cu cap din metal sau din plastic.

Suportul pentru lansete Carp Expert Soft Spate Fluorescent, este un accesoriu util, versatil ce permite fixarea şi protejarea blancurilor lansetelor pe o diversitate largă de suporţi rodpod sau individuali.

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

EnergoTeam

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...