magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Set 4 swinger iluminare + 4 avertizoare

COD: TLI03_Bar

231.00 RON

Stock epuizat

 

Descriere produs

Set 4 swinger iluminare + 4 avertizoare

Unul dintre cele mai populare produse realizate vreodata pentru pescuitul crapului este swingerul/hanger-ul luminos care semnalizeaza trasatura cu o intensitate vizuala extrem de puternica. In ultimii ani, majoritatea producatorilor de avertizori s-au concentrat pentru realizarea avertizorilor cu mufa pentru extensie la swingere/hanger. Dar pentru cei neavizati, sa subliniem mai intai diferenta dintre termenele swinger si hanger. Swingerul denumeste un intizantor de fir, dotat cu contragreutate. Hangerul (eng. Atarnator) are acelasi rol de intindere si semnalizare, dar nu functioneaza pe principiul contragreutatii pentru simplul fapt ca el in sine asigura greutatea necesara pentru tensionarea firului.

Setul de hangere pe care vi-l prezentam aici beneficiaza de un lant solid care actioneaza si el ca o contragreutate, dar si de mufa pentru conectarea la swingerul luminos. 

Setul contine patru hangere, de patru culori (verde, albastru, galben si rosu), astfel ca, la semnalul transmis de catre avertizor se va aprinde culoarea aferenta lansetei pe care am fixat-o si, respectiv, hangerului pe care l-am atasat la avertizor. 

Atentie! Setul se livreza impreuna cu patru avertizori aferenti, cu mufa pentru iluminarea swingerului. 

Caracteristici:

  • LED interior de semnalizare puternic
  • Sistem solid de prindere pe rodpod/suport
  • Sistem Prindere fir cu sfere metalice
  • Lant metalic solid cu rol de contragreutate
  • Valigeta speciala pentru transport

 

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

Baracuda

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...