magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Scaun Oblete ET Outdoor

COD: 73750006

115.00 RON

Stock epuizat

 

Descriere produs

Este un scaun pentru pescuitul staţionar dar poate fi folosit şi pentru alte activitaţi in aer liber. Cele patru picioare metalice se pliaza pe baza unui mecanism cu click şi sunt in acelaşi timp extensibile in cinci trepte putand ajunge de la lungimea standard de 26 cm la 38 cm. 

Partea extensibilă a picioarelor este din aluminiu si este terminata cu suporţi din plastic ce permit poziţionarea scaunului şi pe teren denivelat şi pe teren umed, prevenind afundarea scaunului.


Sezutul are dimensiunile de 40X30 cm si este confecţionat din material cordura 300D, foarte rezistent, fiind in acelaşi timp capitonat cu un strat de burete gros de 2 cm ce conferă un confort sporit. 


Pe una din laterale scaunul este prevazut cu un cadru metalic extensibil pe care se poate poziţiona o cutie din plastic cu capac in care se pot pastra fie nada, viermuşi, amestec de ingrediente, fie bilele pentru nadire gata confecţionate. 


Dimensiunile cutiei pentru nadă sunt de 28X18X10 cm. 


Pe partea opusa a scaunului se poate fixa un cadru suport cu lungime reglabila pentru lansete, cadru ce este imbracat in material plastic pentru a oferi protecţie blancurilor sau manerelor. 


Scaunul poate suporta o greutate de pana la 80 de kg. Pentru transport scaunul este prevazut cu un maner din material textil rezistent, iar greutatea totala a scaunului este de numai 4 kg, greutatea efectiva a scaunului fiind doar 3 kg.

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

EnergoTeam

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...