magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Racheta de nadire SPOMB - alb

COD: SPO2

65.00 RON

Stock epuizat

 

Descriere produs

 

Spomb reprezinta un dispozitiv nou de nadire la distanta. Spre deosebire de clasicele rachete de nadit, Spomb ofera posibilitatea pescarului sa nadeasca cu seminte, boilies, pelete, oricat de mici ar fi, fara sa piarda nimic in timpul zborului. Datorita senzorului de presiune care se afla in botul rachetei, intregul continut este eliberat la impactul cu apa.
 
AVANTAJE:
 
1. DISTANTA EXCELENTA: Forma Spomb-ului are aerodinamica perfecta a picaturii de apa. Frecarea minima cu aerul permite rachetei sa atinga distante de 170 m.
 
2. NADIRE PRECISA SI RAPIDA: Datorita sistemului inovator, Spomb ajuta pescarul sa nadeasca precis, fara sa piarda o treime din continutul rachetei pe drum, asa cum se intampla in cazul rachetelor clasice.
 
3. RECUPERARE FARA EFORT: In timpul recuperarii, racheta este pozitionata cu spatele la mal. Astfel rezistenta opusa la recuperare este minima.
 
4. NADIRE FARA RESTRICTII: Majoritatea rachetelor nu permit nadirea cu seminte mici datorita gaurilor laterale. Spomb primeste in interior orice tip de nada,de la viermusi pana la boiliesuri si bulgari de pastura.
 
5. STABILITATE IN ZBOR: Nu aveti de ce sa va mai faceti griji in privinta naditului cu racheta cand bate vantul. Datorita
aerodinam icii excelente, Spomb este foarte putin influentata de vantul lateral.
 
INSTRUCTIUNI:
 
1. Prindeti vartejul rachetei de inaintasul lansetei de nadire. 
 
2. Tineti racheta la orizontala, cu logo-ul Spomb in sus.
 
3. Apasati butonul rosu si racheta se va deschide.
 
4. Umpleti cavitatea inferioara cu nada. ATENTIE: Nu puneti nada in compartimentul mecanismului 
care declanseaza deschiderea   rachetei
 
5. Inchideti racheta. Cand racheta se inchide se aude un click de confirmare. Nu fortati inchiderea rachetei daca ati pus prea multa nada!
 
 
6.Lansati racheta printr-o miscare fluenta, la un unghi de aproximativ 45 de grade cu planul apei.
 
7.La impactul cu apa    racheta se va deschide eliberand continutul. Daca nu se deschide, dupa recuperare intoarceti din interior butonul rosu aflat in varful rachetei. In functie de acest reglaj, racheta se va deschide mai greu sau mai usor la impactul cu apa.
ATENTIE: Pentru folosirea in siguranta a rachetei Spomb, producatorul recomanda ca lanseta de nadire sa aiba o putere de minim 5lb, iar inaintasul folosit sa fie de cel putin 45lb rezistenta la rupere

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

SPOMB

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...