magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Mulineta EnergoTeam Ryobi Proskyer 50

COD: 22110500

590.40 RON

Stock epuizat

Descriere produs

Mulineta Ryobi Proskyer 50 - Introdusă de câţiva ani pe piaţa articolelor de pescuit, Ryobi Proskyer este mulineta care oferă satisfacţii în continuare şi se bucură de o mare popularitate în rândul pescarilor de crap. Nici măcar lipsa sistemului bait-runner nu a scăzut interesul pentru acest model, dimpotrivă, avantajele oferite sunt mult mai importante chiar şi pentru cei mai pretenţiosi clienţi. Forma, designul şi tehnologia de construcţie beneficiază de experienţa inginerilor japonezi care se regăseşte în fiecare detaliu.

Prezenţa celor doi tamburi din aluminiu cu profil long-cast, capabili să stocheze cantităţi impresionante de fir, trădează o mulinetă destinată lanseurilor de distanţă realizate cu un efort minim.

Corpul compact din grafit, inspirat de mulinetele de spinning, deţine în interior mecanisme de forţă şi 4 rulmenţi pentru o fluiditate perfectă. Rulmentul din interiorul galetului, sistemul infinit anti revers, manivela din aluminiu şi pick-up-ul cu profil special completează greutatea extrem de redusă si frâna micrometrică. Având cel mai bun preţ posibil Ryobi Proskyer este mulineta de care te “îndragosteşti” la prima vedere.

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

690
EnergoTeam

Caracteristici mulinete

Nu
0,35/100m
(?)
Graphit
Aluminiu
Metalic
Metalic
Frana frontala micrometrica
4 rulmenti
3.9:1
Da
(?)
  • Antirevers infinit Antirevers infinit
  • Pickup: Profil Special Pickup: Profil Special
  • Tambur: 2 tamburi metalici rezerva Tambur: 2 tamburi metalici rezerva

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...