magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Mulineta Carp Expert Feeder 4000

COD: 20890400

111.00 RON

Disponibil 1-2 zile (furnizor)

Descriere produs

Mulineta Carp Expert Feeder - Recent apărute în familia produselor Energofish  mulinetele CarpExpert Feeder excelează prin materialele de calitate utilizate la fabricarea lor, fiabilitate, dar şi prin designul ireproşabil. Echipate cu 5+1 rulmenţi, manivelă dublă şi tambur metalic de capacitate mare cu buză titanizată, sunt destinate pescarilor ce vor calitate la investiţii minime.

O mulineta conceputa exclusiv pentru pasionatii pescuitului cu vergi feeder/picker, CE Feeder are toate atuurile unei mulinete de top specializate. Cele mai importante caracteristici, menite sa sustina tehnica pentru care au fost concepute sunt:

Raportul urias de recuperare: 5.2:1, cei sase rulmenti plasati in punctele cheie ale angrenajului (inclusiv la galet), tamburul metalic perforat (pentru o usurare considerabila a greutatii ansamblului) si frana posterioara cu reglaj micrometric (un ajutor incontestabil in timpul drilului).

Toate acestea, cumulate cu sistemul infinit antiretur, manivela dubla, specifica celor mai populare mulinete de match precum si pick-up-ul supradimensionat care faciliteaza lanseuri mai lungi si mai precise, se regasesc intr-o mulineta care va fi pe placul tuturor pasionatilor tehicii feeder.

 

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

310
Carp Expert

Caracteristici mulinete

Nu
0,35mm/180m
(?)
Graphit
Metalic
Aluminiu
Spate
7 rulmenti
5.2:1
(?)
  • Antirevers infinit Antirevers infinit
  • Frana micrometrica Frana micrometrica
  • Manivela pliabila Manivela pliabila
  • Manivela schimbabila Manivela schimbabila

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...