magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Lip Grip EnergoTeam Black

COD: 80450100

74.00 RON

Disponibil 1-2 zile (furnizor)

Descriere produs

Dispozitiv pentru scoaterea în siguranţă din apă a peştilor cu precădere răpitori. Lungimea gripului este de 32 de cm, este mai lung decât cele pe care legăsim de regulă pe piaţă, un avantaj demn de luat în considerare deoarece putem ajunge mai uşor la fălcile peştelui.

Corpul este metalic cu rezistenţă la coroziune, putând fi folosit atât în apă dulce cât şi sărată. Mânerul este confecţionat din Evalon, un material conceput special pentru antialunecare, ce oferă o priză excelentă chiar şi atunci când este ud. Fălcile gripului sunt din oţel inoxidabil. Gripul are un şnur de siguranţă, ajustabil. Gripul poate fi folosit atât de pe mal cât şi din barcă.

Avantajele lip grip-ului ET Black: scoaterea din apă, manipularea şi eliberarea în siguranţă a peştilor, fără a-i răni, lungimea mânerului uşurează prinderea peştilor în grip, posibilitatea decroşării în siguranţă a nălucilor din gura peştelui precum şi protejarea acestuia şi a mâinilor pescarului de ascuţimea cârligelor ancorelor dar şi a dinţilor ascuţiţi ai răpitorilor.

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

EnergoTeam

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...