magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Leadcore ESP 45lb camo - 7m

COD: ELLC045

33.00 RON

Stock epuizat

Descriere produs

Firul lead core constituie una dintre inovațiile extrem de utile pentru confecționarea monturilor în pescuitul la crap. Lead core se poate traduce prin „miez de plumb” ( lead = plumb, core = miez). Se pronunță „LED COR”. Este un fir cu un miez filiform din plumb îmbrăcat cu o cămașă textilă. Combinația celor două elemente conferă o rezistență sporită firului.

Avantajul folosirii firului lead core la monturile pentru crap constă în faptul că datorită greutății sale considerabile, firul se mulează pe structurile submerse, luând practic conturul acestora.

Firul se autocamuflează practic și elimină astfel suspiciunea crapilor veniți pe vad. Conectarea lead-core-ului în cadrul monturii se face cu ajutorul a două bucle ce se fac la ambele capete ale firului. Bucla se realizează cu croșeta pe cămașa textilă a firului după ce în prealabil am înlăturat miezul de plumb pe lungimea de fir pe care executăm bucla.

Buclele realizate pe cămașa textilă cu ajutorul croșetei sunt foarte rezistente și nu necesită practic nici un nod ! Prezentarea firului se face în cutiuțe de plastic protectoare din care firul poate fi derulat cu ușurință.

Cutia este prevăzută și cu o lamă de tăiere pentru a ușura scoatera firului la lungimea dorită.

O cutie conține 7 metri de fir Lead Core cu rezistența de 45 lb.

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

ESP

Caracteristici fire

camo
Nu
7m
45lb
Nu

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...