magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Lapte de porumb SSS Carping Club 1000ml

COD: 6425738001244

25.00 RON

Stock epuizat

 

Descriere produs

EXTRACT SOLUBIL DIN PORUMB (SOLUBLE SWEETCORN SHOT -SSS) Laptele de porumb este un ingredient de baza, care poate fi folosit la producerea boiliesurilor, peletelor, pastei solubile, precum si in compozitia oricarei nade: groundbait, amestec de seminte, mamaliga etc, rolul principal al acestuia fiind acela de a dispersa particulele din nada, la contactul cu apa.

Trebuie sa spunem ca pe langa rolul sau principal de dispersie a particulelor, laptele de porumb Carping Club are inca un rol, cel putin la fel de important si anume acela de conservant 100% natural. SSS mai are si rol de indulcitor si este un excelent liant, de asemenea mentine fragezimea boiliesurilor, pastrandu-le „proaspete” pentru mai mult timp. Se poate folosi ca atare sau se poate dilua cu apa calduta in raport de maxim 1:1.

Formula Soluble Sweetcorn Shot- Carping Club este creata special pentru a putea fi folosita si direct pe locul de pescuit, fara a necesita incalzire! Dozaj recomandat: 1 litru SSS reprezinta echivalentul a 20 oua.

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

Carping Club

Tag-uri

În curs de procesare...