magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Lanseta GARBOLINO Rocket Carp Feeder - 3 buc - 3.30m Medium

COD: 205300004

231.09 RON

Stock epuizat

Descriere produs

Despre acestea putem afirma cu tarie ca sunt cele mai bune lansete pentru pescuitul la feeder de pe piata in gama lor de pret. Nu exista compromis calitate-pret, pur si simplu primiti mai mult decat platiti.

 

 Avand o actiune progresiva ce faciliteaza lansar precisei la distanta, devenind parabolice in timpul drill-ului cu pesti corpolenti, acestea au o impresionanta rezerva de putere ce va permite sa fiti in permanent control al pestelui pe timpul luptei. Fabricate in intregime din Carbon HR, echipate pe toata lungimea cu inele T Guides, manerul realizat din pluta si EVA, mandrina de calitate, toate acestea vin sa intareasca afirmatia facuta la inceputul descrierii.

 

 Versiunile din 2 bucati de 11 si 12 Ft sunt destinate celor care vor sa aiba lansetele pregatite gata de actiune fiind foarte usor de depozitat si transportat. In gama regasim si modelele mai puternice  din 3 bucati de 12 si 13 Ft , lungimi si putere ce sunt necesare atunci cand avem nevoie sa pescuim pe distante medii si mari , rauri cu debit mai mare si curenti puternici precum si atunci cand cand folosim momitoare mari ce poarta pe vad o cantitate insemnata de nada.

 

 Totate lansetele vin echipate cu 3 varfuri realizate din fibra de sticla de puteri diferite protejate intr-un tub de policarbonat si husa din material textil compartimentata. Putem spune fara gres ca acest model este intruchiparea perfecta a unei lansete de uz general, fiind perfecta atat pentru pescuitul pe balta cat si pentru cel pe rauri mici si mari, distante medii si mari, indiferent de pestele pe care dorim sa il prindem atat ca specie cat si ca talie.

 -  Numar varfuri: 3 buc : din fibra de sticla; de putere diferita. 

 - Husa compartimentata material textil.

 - Tub protectie varfuri din policarbonat .

 

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

260
Garbolino

Caracteristici Lansete

Medium-Parabolic
carbon
pluta
(?)
25-75 gr
3.30 m
3 tronsoane + 3 varfuri

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...