magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Lanseta EnergoTeam Extreme Long Cast Feeder 4.20m/150gr

COD: 14960420

Pret vechi: 504.00 RON  

252.00 RON

câștigați: 252.00 RON (50%)
-50%

Stock epuizat

Descriere produs

Lansetă de putere prin excelenţă, EnergoTeam Extreme Long Cast Feeder va satisface nevoile celor mai versaţi pescari de feeder.

 

Realizată din carbon IM8, lanseta Extreme Long Cast îmbină cu succes caracteristici precum lejeritatea, puterea şi sensibilitatea. Designul clasic caracteristic lansetelor din familia Extreme este prezent şi în această lansetă. Acţiunea este una rapidă, puterea de lansare este foarte mare şi ajunge până la 150 de grame. Este echipată cu trei vârfuri de semnalizare realizate din fibră de sticlă pentru extra sensibilitate. Ceea ce o diferenţiază de restul lansetelor feeder este aceea că inelele sunt de mari dimensiuni. Inelul de plecare este asemnănător cu cele de pe lansetele de crap. Firul alunecă mult mai uşor, frecarea fiind foarte mică, astfel distanţele obţinute cu aceste lansete feeder sunt ieşite din comun.

 

Această lansetă este recomandată pentru pescuitul pe lacuri, însă poate fi folosită şi pe râuri. Pentru a obţine distanţe mari se recomandă folosirea firelor cu diametrul maxim de 0.22 precum şi folosirea unui inaintaş textil pentru a prelua şocurile din timpul lansărilor

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

545
EnergoTeam

Caracteristici Lansete

Carbon IM8
pluta
(?)
pana la 150gr
4.20m
3 tronsoane + 3 varfuri
146cm

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...