magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Lanseta Carp Expert Spod 3,75m/ 2 buc/ 5 lbs

COD: 13390375

252.00 RON

Disponibil 1-2 zile (furnizor)

Descriere produs

Probabil una dintre cele mai cautate lansete de pe piata romaneasca, lanseta denumita spod, datorita capacitatii ei de a arunca greutati mari la distante indepartate. Spod este denumirea englezeasca a rachetei, adica lanseta specializata pentru nadirea cu racheta la mare distanta. 

In acest sens, specialistii de la Carp Expert au conceput o lanseta cu blanc ranforsat prin fibre impletite, inel de plecare supradimensionat (50mm), care sa permita o derulare rapida a firului tensionat din timpul lanseului. 

Mandrina este capitonata in ambele parti cu burete EVA, care, in functie de felul in care apuca lanseta cel ce lanseaza, sa impedice alunecarea mainii. Asta pentru ca vorbim de greutati mari. Ceea ce este cu adevarat interesant la aceasta lanseta este ca, in ciuda faptului ca vorbim de un produs care trebuie sa lanseze greutati mari, s-a tinut seama de greutatea proprie. Adica producatorii au folosit inele cu doua picioare, care nu doar ca permit blancului sa fie mai rigid, ci si usureaza mult lanseta. 

Pentru o priza ferma, manerul este realizat din Evalon cu imbinare circulara, care nu permite alunecarea mainii, tinand cont de faptul ca lanseta se adreseaza procesului nadirii, acolo unde mana pescarului este in permanenta umeda, de la nada cu care umple racheta. 

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

385
EnergoTeam

Caracteristici Lansete

Carbon IM12 - mat finish
SIC Low Profile - Pastila Gunsmoke
Low Profile Perforata
6
Neopren
(?)
5.00 lbs
2 tronsoane
190 cm

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...