magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Dip Carping Club aroma Meat

COD: DIP1

19.00 RON

În stoc : 1 produs(e)

Descriere produs

DipShot este sinonimul cuvântului "atractie". Produsul contine cantitati insemnate de lichide nutritive si arome care determina cresterea atractivitatii momelilor de carlig, precum si al nadelor peste care este adaugat.

Combinatiile in care puteti utiliza acest dip cu diverse tipuri de nada sunt limitate doar de fantezia dumneavoastra. Pentru a enumera doar cateva posibile intrebuintari, mentionam: sporirea puterii de atractie a peletelor, semintelor, tigernuts, inmuierea boabelor de porumb sau chiar a momelilor artificiale.

Una dintre cele mai raspandite intrebuintari o constituie folosirea dip-ului pentru a maximiza atractia boiliesurilor folosite ca nada in partide scurte sau pentru a da un plus de eficacitate boiliesurilor de pe firul de par. Puteti pastra in acest dip boiliesurile pentru carlig o perioada de timp indelungata, pentru a le spori astfel considerabil puterea de atractie.

Recomandam utilizarea boiliesurilor de carlig dipuite pentru cresterea atractivitatii patului de nada realizat din componente (groundbait, seminte) cu aceeasi tenta aromatica (Meat), prin stimularea interesului pestilor fata de un numar limitat de boiliesuri, dar care au o aroma foarte puternica.

Sorin Rudeanu va recomanda :

- Folositi dipurile cand incercati sa lansati semnale suplimentare pestilor din zona patului de nada, deoarece dipurile trimit semnale de atractie mult mai puternice decat ingredientele uscate, semnale care se vor raspandi in apa mai repede si mai eficient…
- Dipuiti nada pentru partidele scurte cu o seara inainte de a ajunge pe balta.
- Turnati 30-50 ml de Dip peste un kilogram de boiliesuri, amestecati bine si asteptati-va la rezultate dintre cele mai bune.
- In cazul in care nu folositi toata cantitatea de boiliesuri dipuite, restul ramas hidratati-l din nou cu dip, daca  acesta s-a uscat, si puneti-l deoparte pentru partide viitoare.
- Dipul Meat nu contine apa sau alte ingrediente lichide care sa duca la degradarea boiliesurilor. Cu cat boiliesul va sta mai mult in Dip, acesta va capata o putere de atractie si mai mare. Personal pescuiesc frecvent cu boiliesuri dipuite cu cel putin un an in urma, iar rezultatele rapide nu se lasa asteptate…

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

150
Carping Club

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...