magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Cort Maver Storm Rider Bivvy 1 Man

COD: T260

1,270.90 RON

Stock epuizat

 

Descriere produs

Cortul Maver Storm Rider Bivvy 1 Man, este proiectat de celebrul pescar Derek Ritchie.

Fiind el insusi un impatimit al pescuitului la crap, a inteles cat de important este un cort, mai ales ca pescari crap petrec foarte mult timp in cortul lor, uneori mai mult timp decat in propria lor casa, asa ca acest produs a fost proictat plecand de la aceasta idee.

Cortul Maver Storm Rider este un cort spatios de un om, fabricat din material 420D, care este impermeabil la 5000mm.

Se Livreza complet cu un groundsheet si geantra de transport. Dispune de un schelet de aluminiu foarte rezistent, panouri de tantari in usa si panourile laterale, usa fiind prevazuta cu fermoare de deschidere dublu sens.

Cortul standard are un acoperis care ofera protectie suplimentara pentru a usa si geamurile laterale. Cadrul de aluminiu ofera rigiditate excelenta, dar pentru a oferi stabilitate se livreaza cu 4 bare de tensionare suplimentare.

Cortul Maver Storm Rider 1 Man, de asemenea, vine livrat cu panou frontal suplimentar, ce se monteaza in cateva secunde cu ajutorul unui fermoar si poate extinde spatiul interior, acest lucru convertind cortul de o persoana in cort mult mai spatios pentru 2 persoane.

Pentru a urmarii modul de asamblare al acestui cort complex a fost creat acest filmulet de prezentare: www.mavercarp.co.uk/index.php?option=videos

Termen de livrare 5-7 zile.

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

Maver Carp

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...