magazin pescuit online

 
 

Angajam personal magazin - vezi detalii

 

Avertizor GS TGV

COD: 78000101

Pret vechi: 90.35 RON  

24.90 RON

câștigați: 65.45 RON (72%)
-72%

Stock epuizat

Descriere produs

Avertizorul Gold Star TGV are corpul confecţionat din material rezistent care îi conferă o impermeabilitate sporită la ploaie.

Avertizorul funcţionează cu o baterie de 9 volţi care, graţie consumului extrem de redus al dispozitivului, poate asigura o durată de viaţă a acestuia de până la 20 de zile.

Butoanele pentru pornire şi reglaj sunt poziţionate frontal , pe braţul drept al avertizorului.

Butonul pentru volum permite şi pornirea şi oprirea dispozitivului.

Avertizorul este prevăzut cu două leduri luminoase, unul roşu pentru semnalizare instantă şi unul albastru pentru semnalizare întârziată şi identificare a poziţiei, ambele amplasate pe braţul stâng al avertizorului. Butoanele pentru volum şi ton permit o ajustare de fineţe a parametrilor de funcţionare a dispozitivului.

Discul de semnalizare este extrem de sensibil permiţând semnalizarea celor mai fine-delictae trăsături. Difuzorul avertizorului este supradimensionat permiţând astfel o semnalizare sonoră amplificată.

Avertizorul Gold Star este prevăzut şi cu o mufă-jack pentru posibilitatea conectării la un swinger luminos, un avantaj demn de luat în considerare mai ales pentru partidele de pescuit în condiţii de vizibilitate redusă. Avertizorul este prevăzut cu un filet de fixare cu diametru universal fapt ce permite montarea acestuia pe o gamă largă de suporţi individuali sau rodpoduri existente pe piaţa de specialitate. Graţie construcţiei robuste, a calităţii componentelor şi a sensibilităţii de reglare a funcţionării acestuia, avertizorul Gold Star va completa cu succes trusa oricărui pasionat pescar la staţionar.

Caracteristici tehnice

Caracteristice globale

GoldStar

Tag-uri

Niciunul
În curs de procesare...